Η διάσημη Chef Rachel Ray μας συστήνει μια ακόμη εντυπωσιακή συνταγή. Κράτησε τις καρδιές των μαρουλιών και ετοίμασε ένα υπέροχο και υγιεινό συνπδευτικό για τα ψητά σου. Το λαχταριστό dressing Ceasar-cado θα δώσει ακόμη πιο ξεχωριστή γεύση στο πιάτο σου. Δοκίμασέ το μαζί με το κοτόπουλο Margarita ή το Mojito Chicken!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για το dressing Ceasar-cado: 1 μικρό αβοκάντο χωρίς το κουκούτσι
- Το χυμό από δύο λεμόνια
- 2 κ. γ. πάστα αντζούγιας
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. Worcestershire σος (Θα τη βρεις στα super market)
- 1/4 του φλιτζανιού τυρί Pecorino
- Aλάτι και πιπέρι
- 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- Για τα μαγειρικά σπρέι: 2 μεγάλες καρδιές μαρουλιού, χωρισμένες στα δύο
- Μαγειρικό σπρέι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ ή το ειδικό αντικολλητικό τηγάνι με ραβδώσεις για γκριλ στο μάτι
- Ανακάτεψε σε ένα δοχείο επεξεργαστή τροφίμων, το αβοκάντο, το χυμό λεμονιού, την πάστα αντζούγιας, τη σος Worcestershire, το τυρί και αλατοπίπερο
- Λιώσε όλα τα υλικά στο μιξεράκι και πρόσθεσε λίγο, λίγο και το ελαιόλαδο ώσπου να έχεις ένα πηχτό dressing
- Στράγγιξε καλά τα μαρούλια (πρόσξε να μην τα κόψεις από τη βάση που τα συγκρατεί όλα μαζί
- Βάλε στο gril, αφού το λαδώσεις ελαφρά με το μαγειρικό σπρέι, να κάνουν καφέ ραβφώσεις από κάθε πλευρά (περίπου 2 λεπτά)
- Σέρβιρε τα ψητά μαρούλια με το dressing Ceasar-cado
Tip
Πετάγονται λίπη και λάδια όταν ψήνεις στο γκριλ του φούρνου; Κάνε κλικ εδώ και δες τι μπορείς να κάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ