Με μια πολύ απλή και γρήγορη κρέμα blue cheese θα κάνεις το ψητό μοσχάρι ένα λαχταριστό ορεκτικό. Χρησιμοποίησε πικάντικα κόκκινα φύλλα Treviso για να τα γεμίσεις με το κρέας και την βελούδινη κρέμα. Μοναδικό ορεκτικό, αλλά και πρώτης τάξεως σνακ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ.σ κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- 2 κ.σ blue cheese λιωμένο με ένα πηρούνι
- 2 λάχανα τύπου Treviso (ένα είδος ραντίτσιο κόκκινο. Ζήτησέ το στο μανάβη σου)
- 120 γρ. ψητό μοσχάρι, κομμένο σε λωρίδες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανάμειξε την κρέμα γάλακτος και το Blue cheese σε ένα μικρό μπολ
- Κράτησε τα εξωτερικά φύλλα του Treviso, έτσι ώστε να έχεις ένα βαθύ φύλο για κάθε ορεκτικό σου
- Γέμισε το κάθε φύλλο με κομμάτια από το μοσχάρι
- Στην άκρη του φύλλου βάλε μια μικρή ποσότητα από την σος blue cheese
Tip
Ετοίμασε την σάλτσα κρέμας γάλακτος με blue cheese από την προηγούμενη μέρα και αποθήκευσέ την σε αεροστεγές σκεύος. Θα αναδείξει περισσότερο την υφή και το άρωμά της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ