Πεντανόστιμος σολομός με ψητό μπρόκολο και βινεγκρέτ κάπαρης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μπρόκολο
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα σολομού
- 1 πιπεριά τσίλι
- 2 κ. σούπας ξύδι
- 2 κ. σούπας κάπαρη
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόθερμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Κόψε το μπρόκολο σε φουντίτσες, αλατοπιπέρωσέ το και άλειψέ το με δύο κουταλιές λάδι και ψήσε σε αντικολλητικό χαρτί για περίπου 15 λεπτά.
- Αλατοπιπέρωσε το σολομό και άλειψέ τον με μια κουταλιά λάδι και ψήσε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το υπόλοιπο λάδι, το ξύδι, την κάπαρη και την πιπεριά ψιλοκομμένη και αλατοπίπερο.
- Σέρβιρε περιχύνοντας το ψάρι και το μπρόκολο με τη βινεγκρέτ κάπαρης.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ