Λαχταριστές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού με βραστό αυγό, αβοκάντο και ραπανάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 σφιχτά βρασμένα αυγά
- 2 φέτες ψωμί φρυγανισμένο
- 1 αβοκάντο
- 1/8 κ. γλυκού πάπρικα
- αλάτι, πιπέρι
- 1 ραπανάκι σε λεπτές φέτες
- 1 κ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- φέτες λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε έναν τρίφτη τυριού, πέρασε τα αυγά στην πλευρά με τις ελαφρώς μεγαλύτερες τρύπες.
- Βάλε τις φέτες ψωμιού στη φρυγανιέρα να ψηθούν.
- Σε ένα μπολ λιώσε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και ανακάτεψε την πάπρικα και μια πρέζα αλάτι και πιπέρι.
- Άλειψε τις φέτες ψωμιού με το μείγμα αβοκάντο και από πάνω μοίρασε τα τριμμένα αυγά.
- Πρόσθεσε τις λεπτοκομμένες φέτες από το ραπανάκι και πασπάλισε με το σχοινόπρασο και έξτρα αλατοπίπερο.
- Σέρβιρε με τις φέτες λεμονιού για λίγες σταγόνες φρεσκάδας σε κάθε φέτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ