Γρήγορο σνακ με μεξικάνικο ταμπεραμέντο και γαλλική καρδιά… συνόδευσέ το με υπέροχη σάλτσα ντομάτας και αβοκάντο!
280 Θερμίδες/Τορτίγια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 τορτίγιες ολικής άλεσης
- 2 τρίγωνα La Vache Qui Rit® Light
- ½ αβοκάντο λιωμένο
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε καρεδάκια
- Για τη σάλτσα ντομάτας: 4 ντοματάκια πομοντόρο ψιλοκομμένα
- 1/4 του φλιτζανιού φρέσκο ψιλοκομμένο αβοκάντο
- 1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. ξύσμα lime
- 2 κ.σ. φρέσκο χυμό lime
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
- Ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξεκίνα με τη σάλτσα ντομάτας! Βάλε όλα τα υλικά – ντομάτα, κρεμμύδι, κόλιαντρο, lime, καυτερή πιπεριά, ελαιόλαδο και ζάχαρη – σε ένα μπολ. Φρόντισε να βάλεις και τους χυμούς από τις ντομάτες όπως τις ψιλοκόβεις
- Ράντισε με λίγο ελαιόλαδο. Άφησε το μπολ στο ψυγείο σκεπασμένο για 20 λεπτά
- Άπλωσε από ένα κομμάτι τυρί La Vache Qui Rit® Light στη μισή επιφάνεια της τορτίγιας
- Στην άλλη μισή άπλωσε το λιωμένο αβοκάντο μαζί με την πιπεριά
- Ράντισε ελαφρά το τυράκι με 1-2 κ.σ. σάλτσα και δίπλωσε κάθε τορτίγια στα δύο με τη στρώση αβοκάντο να βρίσκεται από κάτω
- Μετάφερε σε αντικολλητικό τηγάνι για 1-2 λεπτά να πάρει ελαφρύ χρώμα η τορτίγια και να ενωθούν τα υλικά στο εσωτερικό της
- Σέρβιρε τις τορτίγιες μαζί με την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας που έχει κρυώσει καλά στο ψυγείο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ