Γρήγορο σνακ με μεξικάνικο ταμπεραμέντο και γαλλική καρδιά… συνόδευσέ το με υπέροχη σάλτσα ντομάτας και αβοκάντο!
280 Θερμίδες/Τορτίγια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 τορτίγιες ολικής άλεσης
- 2 τρίγωνα La Vache Qui Rit® Light
- ½ αβοκάντο λιωμένο
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε καρεδάκια
- Για τη σάλτσα ντομάτας: 4 ντοματάκια πομοντόρο ψιλοκομμένα
- 1/4 του φλιτζανιού φρέσκο ψιλοκομμένο αβοκάντο
- 1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. ξύσμα lime
- 2 κ.σ. φρέσκο χυμό lime
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
- Ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξεκίνα με τη σάλτσα ντομάτας! Βάλε όλα τα υλικά – ντομάτα, κρεμμύδι, κόλιαντρο, lime, καυτερή πιπεριά, ελαιόλαδο και ζάχαρη – σε ένα μπολ. Φρόντισε να βάλεις και τους χυμούς από τις ντομάτες όπως τις ψιλοκόβεις
- Ράντισε με λίγο ελαιόλαδο. Άφησε το μπολ στο ψυγείο σκεπασμένο για 20 λεπτά
- Άπλωσε από ένα κομμάτι τυρί La Vache Qui Rit® Light στη μισή επιφάνεια της τορτίγιας
- Στην άλλη μισή άπλωσε το λιωμένο αβοκάντο μαζί με την πιπεριά
- Ράντισε ελαφρά το τυράκι με 1-2 κ.σ. σάλτσα και δίπλωσε κάθε τορτίγια στα δύο με τη στρώση αβοκάντο να βρίσκεται από κάτω
- Μετάφερε σε αντικολλητικό τηγάνι για 1-2 λεπτά να πάρει ελαφρύ χρώμα η τορτίγια και να ενωθούν τα υλικά στο εσωτερικό της
- Σέρβιρε τις τορτίγιες μαζί με την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας που έχει κρυώσει καλά στο ψυγείο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ