Quinoa bowl με αυγό, αβοκάντο και kale

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ένα πιάτο που αγαπούν στο εξωτερικό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Θερμίδες: 299/ μερίδα

Συστατικά

  • 1 μεγάλο αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1+1/2κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/2κ. γλυκού σκόρδο, λιωμένο
  • 1φλ. kale, ψιλοκομμένο
  • 1/2φλ. μαγειρεμένο κινόα
  • 1/3φλ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/4 ώριμο αβοκάντο
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι
  • 1/8κ. γλυκού μαύρο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε το αυγό για 6 λεπτά.
  • Ζέστανε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγάρισε το σκόρδο για 30 δευτερόλεπτα.
  • Προσθέστε το kale και τσιγάρισε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί.
  • Σε ένα μπολ συνδύασε το quinoa, το kale, τα τοματίνια και το αβοκάντο.
  • Βάλε το υπόλοιπο 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι, πρόσθεσε το αυγό και ρίξε αλάτι και πιπέρι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164