Quinoa bowl με αυγό, αβοκάντο και kale

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ένα πιάτο που αγαπούν στο εξωτερικό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Θερμίδες: 299/ μερίδα

Συστατικά

  • 1 μεγάλο αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1+1/2κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/2κ. γλυκού σκόρδο, λιωμένο
  • 1φλ. kale, ψιλοκομμένο
  • 1/2φλ. μαγειρεμένο κινόα
  • 1/3φλ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/4 ώριμο αβοκάντο
  • 1/4κ. γλυκού αλάτι
  • 1/8κ. γλυκού μαύρο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε το αυγό για 6 λεπτά.
  • Ζέστανε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγάρισε το σκόρδο για 30 δευτερόλεπτα.
  • Προσθέστε το kale και τσιγάρισε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί.
  • Σε ένα μπολ συνδύασε το quinoa, το kale, τα τοματίνια και το αβοκάντο.
  • Βάλε το υπόλοιπο 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι, πρόσθεσε το αυγό και ρίξε αλάτι και πιπέρι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164