Μοιάζει πολύ με τα δικά μας αγαπημένα dip με γιαούρτι και μυρωδικά. Πολύ εύκολο στην παρασκευή και ιδανικό για να συνοδεύσει κάθε σου βραδιά με κριτσίνια, λαχανικά ή τα παραδοσιακά chapati των Ινδών.
Συνταγή από τη σεφ Μαίρη Δεβόλη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 γιαούρτι χωρίς πέτσα, 200 γρ.
- 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
- ¼ φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκα φύλλα δυόσμου
- ½ κ.γ. κύμινο, λίγο κάρυ σκόνη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ