Gourmet μπουκίτσες από δροσερό αγγουράκι με τυρί κρέμα και υπέροχο καπνιστό σολομό. Όταν μιλάμε για καλοκαιρινά καναπεδάκια, αυτά είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Ελαφριά, πεντανόστιμα και εύκολα στην παρασκευή.
Θερμίδες 40
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε χοντρές φετούλες
- 1/4 του φλιτζανιού τυρί κρέμα με φρέσκο κρεμμυδάκι μυρωδικά
- 30 γρ. καπνιστό σολομό
- cup PHILADELPHIA Chive & Onion Cream Cheese Spread
- 30 γρ. καπνιστό σολομό σε λεπτές φετούλες, κομμένο σε 12 κομματάκια
- 4-5 κλωναράκια φρέσκο άνηθο
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στρώσε τις ροδελίτσες του αγουριού (φρόντισε να βγάλεις 12 κομμάτια) σε μια πιατέλα
- Με ένα μικρό κουταλάκι κάνε μια λακουβότσα στο κέντρο του αγγουριού
- Βάλε μια μπαλίτσα με τυρί κρέμα σε κάθε ροδέλα και γάρνιρε με σολομό και άνηθο
- Ράντισε με ελάχιστο ελαιόλαδο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ