Είναι από τους αγαπημένους μου τρόπους να μεταμορφώνω την ομελέτα. Την ψήνω σαν κρέπα και την τυλίγω σε ρολάκι! Δοκίμασέ το και πειραματίσου με τα υλικα που θα βάλεις στο αυγό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ.γ. ελαιόλαδο
- 2 πράσα τριμμένα
- 6 φέτες μπέικον κομμένες
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. φρέσκια ψιλοκομμένη ρίγανη
- 6 αυγά ελαφρά χτυπημένα
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί ρεγκάτο
- Πιπέρι
- 4 φέτες του τόστ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε ένα wok
- Πρόσθεσε τα πράσα και το μπείκον να σοταριστούν για 5 λεπτά
- Μετάφερε σε ένα μπολ και πρόσθεσε το μαϊντανό, τη ρίγανη και το βασιλικό
- Ανακάτεψε τα αυγά με το γάλα και το τυρί και πρόσθεσε το πιπέρι
- Ρίξε το 1/4 του αυγού στο ζεστό wok και περίστρεψε να καλύψει όλη την επιφάνεια. Πρόσθεσε άλλο 1/4 από το μείγμα να σκεπάσει την πρώτη στρώση και άφησε 1 λεπτό να ψηθεί
- Αφαίρεσε προσεκτικά από το wok, τύλιξε σε ρολάκι και βάλε επάνω σε μια φέτα του τοστ. Κάνε το ίδιο υπολογίζοντας να φτιάζεις τέσσερα ρολάκια
- Σέρβιρε με το μπέικον και τα μπαχαρικά. Μπορείς εναλλακτικά να τυλίξεις το μπέικον έξω από τα ρολάκια!
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ