Υπέροχος συνδυασμός για κρασάκι, ρακί ή ουζάκι! Oι μελιτζάνες άλλωστε είναι ήδη σε αφθονία στα μανάβικα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5 μελιτζάνες τσακώνικες
- 1 φλιτζάνι φέτα σε μικρά κομματάκια
- 1/2 φλιτζάνι ανθότυρο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Μια ιδέα ούζο
- 1 κ.σ. ρίγανη και βασιλικό
- 1/2 κ.γ. μαραθόσπορο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά τις μελιτζάνες και κόψε τις άκρες. Κόψε σε λεπτές ομοιμόρφες φέτες και άφησε σε αλατισμένο νερό για μισή ώρα
- Στράγγιξε, σκούπισε με χαρτί κουζίνας και τηγάνισε στο τηγάνι να μαλακώσουν. Βγάλε και πάλι σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το ελαιόλαδο
- Ανακάτεψε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουταλάκι γέμισε κάθε φέτα μελιτζάνας
- Τύλιξε προσεκτικά σε ρολάκι και στρώσε σε μια πιατέλα. Πασπάλισε με λίγο ακόμη μαϊντανόκαι άφησε στο ψυγείο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ