Υπέροχος συνδυασμός για κρασάκι, ρακί ή ουζάκι! Oι μελιτζάνες άλλωστε είναι ήδη σε αφθονία στα μανάβικα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5 μελιτζάνες τσακώνικες
- 1 φλιτζάνι φέτα σε μικρά κομματάκια
- 1/2 φλιτζάνι ανθότυρο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Μια ιδέα ούζο
- 1 κ.σ. ρίγανη και βασιλικό
- 1/2 κ.γ. μαραθόσπορο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά τις μελιτζάνες και κόψε τις άκρες. Κόψε σε λεπτές ομοιμόρφες φέτες και άφησε σε αλατισμένο νερό για μισή ώρα
- Στράγγιξε, σκούπισε με χαρτί κουζίνας και τηγάνισε στο τηγάνι να μαλακώσουν. Βγάλε και πάλι σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το ελαιόλαδο
- Ανακάτεψε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουταλάκι γέμισε κάθε φέτα μελιτζάνας
- Τύλιξε προσεκτικά σε ρολάκι και στρώσε σε μια πιατέλα. Πασπάλισε με λίγο ακόμη μαϊντανόκαι άφησε στο ψυγείο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ