Ρυζόγαλο: Ένα γλυκό που τρώγεται όλες τις ώρες, ζεστό ή κρύο, με βάση του το γάλα και το ρύζι. Θρεπτικό, πλούσιο και κρεμώδες, πηχτό ή αραιό, το ρυζόγαλο τρώγεται κάθε εποχή και σου παρέχει μια ικανή ποσότητα ασβεστίου και υδατανθράκων. Είναι ιδανικό για παιδιά αλλά και για όσους δεν πίνουν το γάλα σε υγρή μορφή.
Συγκεντρώσαμε τις καλύτερές μας συνταγές για ρυζόγαλο, από το ρυζόγαλο της στιγμής μέχρι το πιο απαιτητικό, του φούρνου αλλά και το εναλλακτικό με καστανό ρύζι και σου τις παρουσιάζουμε!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κάνε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για να δεις τη συνταγή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ