“Έχω μερικά κόλπα για να δώσω στο γουακαμόλε μια τέλεια γεύση και υφή” αναφέρει η ίδια η Eva. “Το πιο σημαντικό είναι πως χρησιμοποιώ λεμόνι αντί για lime, που αναδεικνύει όλες τις γεύσεις. Και φυσικά ποτέ να μην ανακατεύεις τη σαλάτα κάθε φορά που προσθέτεις ένα καινούριο υλικό, γιατί αλλιώς θα γίνει “νερουλή”! Ακολούθησε τις οδηγίες της Desperate Housewife και θα έχεις μια άψογη γουακαμόλε…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 αβοκάντο κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
- 4 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόλιαντρο
- 1 καυτερή πιπεριά
- Το χυμό από 4 μικρά λεμόνια
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε τα αβοκάντο, με τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το κόλιαντρο και την καυτερή πιπεριά. Αλάτισε
- Περίχυσε τα λαχανικά σου με το χυμό λεμονιού και ανακάτεψε απαλά να πάνε όλα τα υλικά παντού
- Σέρβιρε σε μεγάλη σαλατιέρα με κριτσινάκια
Tip
Αν ανησυχείς για το χρώμα του αβοκάντο, κράτησε ένα κουκούτσι και βύθισέ το στο κέντρο του πιάτο μέχρι να σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ