Δροσερή σαλάτα με πέστο.
Θερμίδες: 298/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1φλ. κινόα
- 1+3/4φλ. ζωμό λαχανικών
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 4φλ. κολοκυθάκια, κομμένα σε κύβους
- 1φλ. καλαμπόκι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1+1/2φλ. μαγειρεμένα ρεβίθια
- 1/4φλ. πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
- 1/4φλ. κουκουνάρι
- 1/2φλ. πέστο βασιλικού
- 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόσθεσε το ζωμό και την κινόα σε μια κατσαρόλα και άφησέ την να βράσει περίπου 15 λεπτά.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε το λάδι, το σκόρδο, τα κολοκυθάκια και το καλαμπόκι και μαγείρεψέ τα για 12 λεπτά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
- Όταν κρυώσουν τα λαχανικά και η κινόα, ρίξε τα μέσα σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ