Ετοίμασέ την σε 10 λεπτά. Η γεύση της θα σε ανταμεψει, ενώ τα κομμάτια γαλοπούλας και κοτόπουλου θα σε χορτάσουν για αρκετή ώρα της ημέρας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φέτες γαλοπούλα με χαμηλά λιπαρά
- 4 λεπτές φέτες τσιαπάτα
- 2 κ.γ ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
- 1/3 του φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο με χαμηλά λιπαρά
- 2 κ.σ μαγιονέζα Light
- 2 κ.γ ξίδι
- 1/4 κ.γ μουστάρδα Dijon
- Αλάτι / Πιπέρι
- 1/8 κ.γ. ζάχαρη
- 4 φλιτζάνια μαρούλι κομμένο
- 4-5 ντομάτες cherry κομμένες στην μέση
- 2 φλιτζάνια στήθος κοτόπουλο (ψητό) κομμένο σε κομμάτια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψήσε τις φέτες γαλοπούλας σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας περιστασιακά, μέχρι να γίνουν τραγανές. Περίπου 6 λεπτά.
- Άφησε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Κόψε σε μεγάλες λωρίδες
- Ζέστανε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τις φέτες τσιαπάτα, αφού τις αλείψεις ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο.
- Τρίψε ελαφρά τις σκελίδες σκόρδο επάνω σε κάθε φέτα ψωμί.
- Ανακάτεψε το βούτυρο με τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη μουστάρδα, μια σκελίδα σκόρδο, αλάτι, ζάχαρη και πιπέρι.
- Πρόσθεσε τα λαχανικά, τις ντομάτες, το κοτόπουλο, τα κρουτόν και τις φέτες γαλοπούλας.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ