Ετοίμασέ την σε 10 λεπτά. Η γεύση της θα σε ανταμεψει, ενώ τα κομμάτια γαλοπούλας και κοτόπουλου θα σε χορτάσουν για αρκετή ώρα της ημέρας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φέτες γαλοπούλα με χαμηλά λιπαρά
- 4 λεπτές φέτες τσιαπάτα
- 2 κ.γ ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
- 1/3 του φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο με χαμηλά λιπαρά
- 2 κ.σ μαγιονέζα Light
- 2 κ.γ ξίδι
- 1/4 κ.γ μουστάρδα Dijon
- Αλάτι / Πιπέρι
- 1/8 κ.γ. ζάχαρη
- 4 φλιτζάνια μαρούλι κομμένο
- 4-5 ντομάτες cherry κομμένες στην μέση
- 2 φλιτζάνια στήθος κοτόπουλο (ψητό) κομμένο σε κομμάτια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψήσε τις φέτες γαλοπούλας σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας περιστασιακά, μέχρι να γίνουν τραγανές. Περίπου 6 λεπτά.
- Άφησε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Κόψε σε μεγάλες λωρίδες
- Ζέστανε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τις φέτες τσιαπάτα, αφού τις αλείψεις ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο.
- Τρίψε ελαφρά τις σκελίδες σκόρδο επάνω σε κάθε φέτα ψωμί.
- Ανακάτεψε το βούτυρο με τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη μουστάρδα, μια σκελίδα σκόρδο, αλάτι, ζάχαρη και πιπέρι.
- Πρόσθεσε τα λαχανικά, τις ντομάτες, το κοτόπουλο, τα κρουτόν και τις φέτες γαλοπούλας.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ