Σαλάτα με iceberg και ζεστό κατσικίσιο τυρί

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ο executive chef του The Margi, Παναγιώτης Γιακαλής, σού προτείνει μια ζεστή και γεμάτη γεύση σαλάτα!

Συστατικά

  • 1 iceberg
  • 200 γραμμάρια τυρί chèvre
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 20 ml ξύδι
  • 5 κριτσίνια ολικής άλεσης

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόβουμε σε τέσσερις φέτες το iceberg και το μαρινάρουμε με το λαδί και το ξύδι.
  • Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα και προσθέτουμε το τυρί και το χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός ώστε να ομογενοποιηθεί.
  • Περιχύνουμε το λιωμένο τυρί πάνω στο iceberg και σπάμε σε κομμάτια από πάνω τα κριτσίνια.

Tip

Το τυρί chèvre είναι η γαλλική εκδοχή του δικού μας κατσικίσιου τυριού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164