Ο executive chef του The Margi, Παναγιώτης Γιακαλής, σού προτείνει μια ζεστή και γεμάτη γεύση σαλάτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 iceberg
- 200 γραμμάρια τυρί chèvre
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 50 ml ελαιόλαδο
- 20 ml ξύδι
- 5 κριτσίνια ολικής άλεσης
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόβουμε σε τέσσερις φέτες το iceberg και το μαρινάρουμε με το λαδί και το ξύδι.
- Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα και προσθέτουμε το τυρί και το χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός ώστε να ομογενοποιηθεί.
- Περιχύνουμε το λιωμένο τυρί πάνω στο iceberg και σπάμε σε κομμάτια από πάνω τα κριτσίνια.
Tip
Το τυρί chèvre είναι η γαλλική εκδοχή του δικού μας κατσικίσιου τυριού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ