Εύκολη σαλάτα με υπέροχη γεύση και συστατικά που αγαπούν τη γραμμή σου. Πιάτο πλούσιο σε Ω3 λιπαρά, λουτεΐνη, βιταμίνη C και καψαϊκίνη που θα ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου, όπως επισημαίνει και ο Δημήτρης Γρηγοράκης που βάζει την ιδέα και εμείς την εκτέλεση!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα
- ½ φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
- 1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- Το χυμό από μισό λεμόνι
- Αλάτι, μαύρο πιπέρι
- 1 κ.γ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το γκριλ της κουζίνας ή του barbeque
- Αλατοπιπέρωσε το φιλέτο σολομού και λάδωσε την επιφάνειά του με μια κουταλιά ελαιόλαδο. Ψήσε το ψάρι στο γκριλ για μερικά λεπτά (2-3′ ανάλογα με το πάχος) από κάθε πλευρά. Κατέβασε από τη φωτιά και αφού κρυώσει ελαφρά κόψε σε κυβάκια.
- Βάλε σε μια μεγάλη σαλατιέρα μαζί με το καλαμπόκι και το κρεμμύδι. Αλατοπιπέρωσε και πασπάλισε με τον άνηθο. Τέλος, ράντισε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι και σέρβιρε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ