Μια ελαφριά σαλάτα με ελληνική γεύση μας παρουσιάζει η διάσημη Αμερικανή ηθοποιός. Δοκίμασε το κάλε στις σαλάτες σου – ένα είδος τραγανού μαρουλιού – και θα δεις πως θα λατρέψεις τη γεύση του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλα μάτσα κάλε
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο λευκό κρεμμύδι
- 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
- 1/4 κ.σ. αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 170 γρ. τριμμένη φέτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε το λαχανικό και κόψτο με το χέρι σε κομμάτια, πετώντας το κοτσάνι
- Ανακάτεψε το κρεμμύδι, το λεμόνι και το αλατοπίπερο. Πρόσθεσε λίγο λίγο το λάδι για να πήξει ελαφρά το dressing
- Σε σαλατιέρα βάλε το κάλε και τη φέτα και ανακάτεψε. Ρίξε από πάνω το dressing
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ