Μια ελαφριά σαλάτα με ελληνική γεύση μας παρουσιάζει η διάσημη Αμερικανή ηθοποιός. Δοκίμασε το κάλε στις σαλάτες σου – ένα είδος τραγανού μαρουλιού – και θα δεις πως θα λατρέψεις τη γεύση του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλα μάτσα κάλε
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο λευκό κρεμμύδι
- 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
- 1/4 κ.σ. αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 170 γρ. τριμμένη φέτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε το λαχανικό και κόψτο με το χέρι σε κομμάτια, πετώντας το κοτσάνι
- Ανακάτεψε το κρεμμύδι, το λεμόνι και το αλατοπίπερο. Πρόσθεσε λίγο λίγο το λάδι για να πήξει ελαφρά το dressing
- Σε σαλατιέρα βάλε το κάλε και τη φέτα και ανακάτεψε. Ρίξε από πάνω το dressing
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ