Σαλάτα με κάλε και φέτα

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια ελαφριά σαλάτα με ελληνική γεύση μας παρουσιάζει η διάσημη Αμερικανή ηθοποιός. Δοκίμασε το κάλε στις σαλάτες σου – ένα είδος τραγανού μαρουλιού – και θα δεις πως θα λατρέψεις τη γεύση του.

Συστατικά

  • 2 μεγάλα μάτσα κάλε
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο λευκό κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 1/4 κ.σ. αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 170 γρ. τριμμένη φέτα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πλύνε το λαχανικό και κόψτο με το χέρι σε κομμάτια, πετώντας το κοτσάνι
  • Ανακάτεψε το κρεμμύδι, το λεμόνι και το αλατοπίπερο. Πρόσθεσε λίγο λίγο το λάδι για να πήξει ελαφρά το dressing
  • Σε σαλατιέρα βάλε το κάλε και τη φέτα και ανακάτεψε. Ρίξε από πάνω το dressing

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164