Σαλάτα με κάλε και φέτα

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια ελαφριά σαλάτα με ελληνική γεύση μας παρουσιάζει η διάσημη Αμερικανή ηθοποιός. Δοκίμασε το κάλε στις σαλάτες σου – ένα είδος τραγανού μαρουλιού – και θα δεις πως θα λατρέψεις τη γεύση του.

Συστατικά

  • 2 μεγάλα μάτσα κάλε
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο λευκό κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 1/4 κ.σ. αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 170 γρ. τριμμένη φέτα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πλύνε το λαχανικό και κόψτο με το χέρι σε κομμάτια, πετώντας το κοτσάνι
  • Ανακάτεψε το κρεμμύδι, το λεμόνι και το αλατοπίπερο. Πρόσθεσε λίγο λίγο το λάδι για να πήξει ελαφρά το dressing
  • Σε σαλατιέρα βάλε το κάλε και τη φέτα και ανακάτεψε. Ρίξε από πάνω το dressing

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164