Εύκολη και δροσερή σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και φέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 200 γρ. κινόα
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, χωρίς φλούδα και κομμένο σε φέτες
- 2 πιπεριές κομμένες σε φέτες
- 200 γρ. αβοκάντο
- 1 ποτήρι χυμό λεμονιού
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 200 γρ. φέτα
- Λίγο αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαγειρεύεις την κινόα, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία.
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Σε μία λαδόκολλα, ρίχνεις το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το αβοκάντο, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Ψήνεις στο φούρνο για 15 λεπτά.
- Σε ένα μπολ, ρίχνεις τη μαγειρεμένη κινόα, τα ψητά λαχανικά και προσθέτεις τη δροσερή φέτα. Ρίχνεις λίγο αλάτι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Σερβίρεις σε πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ