Εύκολη και δροσερή σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και φέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 200 γρ. κινόα
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, χωρίς φλούδα και κομμένο σε φέτες
- 2 πιπεριές κομμένες σε φέτες
- 200 γρ. αβοκάντο
- 1 ποτήρι χυμό λεμονιού
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 200 γρ. φέτα
- Λίγο αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαγειρεύεις την κινόα, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία.
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Σε μία λαδόκολλα, ρίχνεις το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το αβοκάντο, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Ψήνεις στο φούρνο για 15 λεπτά.
- Σε ένα μπολ, ρίχνεις τη μαγειρεμένη κινόα, τα ψητά λαχανικά και προσθέτεις τη δροσερή φέτα. Ρίχνεις λίγο αλάτι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Σερβίρεις σε πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ