Καλοκαιρινή και πολύ νόστιμη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες ή σε κύβους
- Χυμός από 1 λάιμ (2 κουταλιές της σούπας)
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
- 425 γραμ. μαύρα φασόλια σε κονσέρβα, στραγγισμένα
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
- 1/2 κούπα παπάγια σε φέτες
- 4 κούπες baby σπανάκι
- 1 κονσέρβα σάλτσα pico de gallo, στραγγισμένο
- 2 κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες
- 16 τσιπς τορτίγιας από καλαμπόκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό μπολ, ρίξε το αβοκάντο, το 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμό λάιμ και 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Σε ένα δεύτερο μικρό μπολ, ανακάτεψε μαζί τα φασόλια, την 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ και το ψιλοκομμένο κόλιανδρο. Σε ένα τρίτο μικρό μπολ, ρίξε την παπάγια και το άλλο 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
- Σε δύο μεγάλα μπολ με καπάκι, βάλε ίσες ποσότητες baby σπανάκι και την σάλτσα pico de gallo, το μείγμα αβοκάντο, το μείγμα φασολιών, το μείγμα παπάγιας και τα κρεμμυδάκια. Κλείσε τα μπολ με τα καπάκια τους και άσε να καθίσει το μείγμα μέχρι να είσαι έτοιμη να σερβίρεις.
- Όταν είσαι έτοιμη να σερβίρεις, ανακάτεψε καλά τη σαλάτα και ρίξε από πάνω τα τσιπς τορτίγιας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ