Ελαφριά και πεντανόστιμη!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Μισή ποσότητα πράσινου μαρουλιού
- 2 κονσέρβες σε λάδι ή νερό με τόνο
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- 6 ελιές
- 1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα, light
- 4 μεγάλα αβγά, βραστά.
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 2 πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
- Πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά το μαρούλι.
- Σε ένα μπολ, προσθέτεις το μαρούλι, τον τόνο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σέλινο.
- Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα βράζεις τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά.
- Ξεφλουδίζεις τα αβγά, τα κόβεις στη μέση και τα προσθέτεις στο μπολ με τη σαλάτα.
- Σε ένα πολύ μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις και χτυπάς τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το πιπέρι.
- Περιχύνεις το παραπάνω μείγμα στη σαλάτα.
- Λίγο λεμόνι, πιπέρι και ελιές από πάνω και Voila!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ