Μια υπέροχη σαλάτα με πικάντικη πινελιά από τρίγωνα τυράκια La Vache Qui Rit® Light πανέ. Γιατί μπορεί το καλοκαίρι να απαιτεί ελαφριές σαλάτες, δεν θα κάνεις όμως ποτέ εκπτώσεις στη γεύση…
Θερμίδες 350/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 ματσάκια φρέσκια ρόκα
- 200γρ. φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα δύο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. μπαλσάμικο
- Αλάτι & Πιπέρι
- Για τα τυράκια πανέ: 16 τρίγωνα La Vache Qui Rit® Light
- 3 αυγά
- Αλάτι πιπέρι
- Αλεύρι
- Τριμμένη φρυγανιά
- 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ετοίμασε πρώτα τα τυράκια: Ξετύλιξε τα La Vache Qui Rit® Light και βάλε τα σε ένα πιάτο. Μετάφερε το πιάτο στην κατάψυξη για 30 λεπτά
- Σε ρηχό πιάτο χτύπησε τα αυγά με ελάχιστο νεράκι και αλατοπιπέρωσε
- Πέρασε κάθε τρίγωνο από το αλεύρι και στη συνέχεια στο αυγό. Τέλος πανάρισε στη φρυγανιά που έχεις αναμείξει με το μοσχοκάρυδο. Κάνε το ίδιο με όλα τα τυράκια
- Βάλε το ελαιόλαδο να κάψει καλά και πέρασε τα παναρισμένα τυράκια να πάρουν καλό χρώμα από όλες τις πλευρές. Άφησε να κρυώσουν
- Βάλε σε μια σαλατιέρα τη ρόκα και τις φράουλες. Σε ένα μπολ χτύπησε το λάδι με το μπαλσάμικο και αλατοπίπερο και χτύπησε να γίνουν ένα. Περίχυσε τη ρόκα με τη φράουλα
- Σέρβιρε με τα τυράκια πανέ
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ