Η αγκινάρα είναι πεντανόστιμη και… ωμή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 αγγινάρες
- 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/2 ματσάκι άνιθο
- Ελαιόλαδο
- Ξίδι
- 3 πολύ ώριμες ντομάτες τριμμένες
- Αλάτι, Πιπέρι
- Μερικές γυαλιστερές (προαιρερικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τις αγγινάρες και κόψε σε μικρά κυβάκια
- Πρόσθεσε στη σαλατιέρα το κρεμμυδάκι και τον άνιθο
- Αλάτισε και ρίξε το ελαιόλαδο και το ξίδι και άφησε τις αγκινάρες να τραβήξουν τα υγρά
- Τρίψε τις ντομάτες και περίχυσε τη σαλάτα σου με τη σάλτσα
- Αν θέλεις να βάλεις θαλασσινά, πρόσθεσε και τις γυαλιστερές ωμές
- Σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ