Αν θέλεις η σαλάτα σου να είναι τραγανή και ελαφρώς πικάντική, τότε δοκίμασε κι αυτή τη συνταγή. Τραγανό iceberg, ραπανάκι και απαλή γεύση μοτσαρέλας σε ένα πιάτο, απλό, λιτό και γευστικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 ½ φλιτζάνια τρυφερά φύλλα iceberg
- 5-6 μπαλάκια (μικρά) φρέσκια μοτσαρέλα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 μικρές ντομάτες κομμένα στα τέσσερα
- 4 ραπανάκια σε ροδέλες
- Xοντρό αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τo iceberg αφού το πλύνεις καλά σε πιατέλα.
- Πρόσθεσε τη μοτσαρέλα και το ραπανάκι, μαζί με τη ντομάτα.
- Πασπάλισε με το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Χτύπησε ελαφρά το λάδι με το ξύδι. Περίχυσε τη σαλάτα λίγο πριν τη σεβρίρεις και αλατοπιπέρωσε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ