Αν θέλεις η σαλάτα σου να είναι τραγανή και ελαφρώς πικάντική, τότε δοκίμασε κι αυτή τη συνταγή. Τραγανό iceberg, ραπανάκι και απαλή γεύση μοτσαρέλας σε ένα πιάτο, απλό, λιτό και γευστικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 ½ φλιτζάνια τρυφερά φύλλα iceberg
- 5-6 μπαλάκια (μικρά) φρέσκια μοτσαρέλα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 μικρές ντομάτες κομμένα στα τέσσερα
- 4 ραπανάκια σε ροδέλες
- Xοντρό αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τo iceberg αφού το πλύνεις καλά σε πιατέλα.
- Πρόσθεσε τη μοτσαρέλα και το ραπανάκι, μαζί με τη ντομάτα.
- Πασπάλισε με το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Χτύπησε ελαφρά το λάδι με το ξύδι. Περίχυσε τη σαλάτα λίγο πριν τη σεβρίρεις και αλατοπιπέρωσε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ