Αυτή η σαλάτα δεν είναι σαν τις άλλες… ρόκα με φράουλα έχεις ξαναδει! Τορτελίνι; Και γαρνιτούρα πατατάκια πάπρικα από πάνω; Ο συνδυασμός είναι απολαυστικά τραγανός και ιδιαίτερος!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 γρ. φρέσκα τορτελίνια με τυρί ή κιμά
- 3 ½ φλιτζάνια φράουλες χωρίς το κοτσάνι
- ½ φλιτζάνι ξύδι
- 1/3 φλιτζανιού μαρμελάδα φράουλα
- 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- μισό κ.γ. τζίντζερ τριμμένο
- ¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 8 φλιτζάνια σπανάκι
- 4 φλιτζάνια πατατάκια πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Ξέπλυνέ τα με κρύο νερό και στράγγισέ τα
- Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάλε περίπου τις μισές φράουλες και πολτοποιήσέ τες με ένα πιρούνι. Πρόσθεσε το ξύδι, τη μαρμελάδα, το λάδι, το τζίντζερ και το πιπέρι. Ανακάτεψε ελαφρά.
- Ρίξε τα τορτελίνια και σε άλλη στρώση το σπανάκι. Πρόσθεσε τις υπόλοιπες φράουλες κομμένες στα τέσσερα. Βάλε το μπολ στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
- Πριν σερβίρεις πρόσθεσε από πάνω τα πατατάκια
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ