Μια “γόνδολα” από ανανά στην οποία κολυμπούν εξωτικά φρούτα σε dressing γάλακτος καρύδας. Διάλεξε τα αγαπημένα σου φρούτα και εντυπωσιάσε τους όλους με το πρωτότυπο απογευματινό σου επιδόρπιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φρέσκο, ώριμο ανανά
- Ποικιλία φρούτων (Όπως ανανά, παπάγια, λίτσι, πεπόνι, ακτινίδιο, μάνγκο)
- 1/4 του φλιτζανιού γάλα καρύδας
- 3 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1 κ.σ. χυμό lime
- Μερικά φύλλα βασιλικού για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τα φρούτα σε μικρές μπουκίτσες και βάλε όλα τα είδη φρούτων που επέλεξες σε ένα μεγάλο μπολ
- Σε ένα φλτιζάνι ανακάτεψε μαζί το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και το χυμό lime. Ανακάτεψε καλά να αναμειχθούν
- Περίχυσε με αυτό το μείγμα τα φρούτα σου και φρόντισε να πάνε παντού. Δοκίμασε να χρειάζεται ίσως περισσότερη ζάχαρη
- Για να σερβίρεις μέσα στον ανανά καθάρισε τα φύλλα του και κόψε τον στα δύο κάθετα
- Σκάψε τη σάρκα του με ένα κουτάλι, αφαιρώντας τον χυμό που βγαίνει για να αποφύγεις να τρέξει κάτω από το εξωτερικό
- Μοίρασε τη φρουτοσαλάτα μέσα στον ανανά
- Μπορείς να ραντίσεις με τον χυμό αυτό τη σαλάτα σου στο σερβίρισμα. Να θυμάσαι να έχει πάντα ένα πιάτο κάτο από τον ανανά
- Γάρινρε με φύλλα βασιλικού και σέρβιρε. Καλός συνδυασμός είναι και το γιαούρτι ή το παγωτό
Tip
Άνοιξες το κουτί με τη μαύρη ζάχαρη και έχει ξεραθεί; Κάνε κλικ εδώ για να δεις τι μπορείς να κάνεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ