Καυτερή σαλάτα με αγγουράκι

40 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

H καυτερή πιπεριά, χάρη στην καψακαΐνη βοηθά τον οργανισμό να κάνει περισσότερες καύσεις! Άσε που τα spicy φαγητά είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές λιγούρες.
90 Θερμίδες

Συστατικά

  • 1 μεγάλο αγγουράκι με ή χωρίς τη φλούδα
  • 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 1 κ.σ. λευκό ξύδι
  • 2 κ.σ. σόγια σος
  • 1 κ.σ. σησαμέλαιο
  • 1 μικρό κομματάκι τζίτντζερ καθαρισμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 3-4 πιπερίτσες τσίλι χωρίς το κουκούτσι
  • 2 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
  • 5-6 φύλλα κόλλιαντρο ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ σουσάμι
  • 1 κ.σ. μαύρο σουσάμι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε το αγγουράκι σε κομματάκια και βάλε σε ένα μπολ. Πασπάλισε με τη ζάχαρη, το ξύδι και αλάτι. Άφησε το αγγούρι για 30 λεπτά στο ψυγείο
  • Στο μεταξύ ετοίμασε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας τη σόγια με το τζίντερ τριμμένο, το τσίλι σε κομματάκια, το κρεμμύδι και το κόλιαντρο
  • Στράγγιξε το αγγουράκι και πρόσθεσέ το στα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε καλά και πασπάλισε με το σουσάμι – μαύρο και λευκό
  • Σέρβιρε

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164