H καυτερή πιπεριά, χάρη στην καψακαΐνη βοηθά τον οργανισμό να κάνει περισσότερες καύσεις! Άσε που τα spicy φαγητά είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές λιγούρες.
90 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μεγάλο αγγουράκι με ή χωρίς τη φλούδα
- 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1 κ.σ. λευκό ξύδι
- 2 κ.σ. σόγια σος
- 1 κ.σ. σησαμέλαιο
- 1 μικρό κομματάκι τζίτντζερ καθαρισμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 3-4 πιπερίτσες τσίλι χωρίς το κουκούτσι
- 2 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
- 5-6 φύλλα κόλλιαντρο ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ σουσάμι
- 1 κ.σ. μαύρο σουσάμι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το αγγουράκι σε κομματάκια και βάλε σε ένα μπολ. Πασπάλισε με τη ζάχαρη, το ξύδι και αλάτι. Άφησε το αγγούρι για 30 λεπτά στο ψυγείο
- Στο μεταξύ ετοίμασε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας τη σόγια με το τζίντερ τριμμένο, το τσίλι σε κομματάκια, το κρεμμύδι και το κόλιαντρο
- Στράγγιξε το αγγουράκι και πρόσθεσέ το στα υπόλοιπα υλικά. Ανακάτεψε καλά και πασπάλισε με το σουσάμι – μαύρο και λευκό
- Σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ