Ζεστή σαλάτα με κριθαράκι, baby σπανάκι και αρωματικό λάδι σκόρδου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 1/2 φλ. κολοκύθα σε κύβους
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 1 φλ. κριθαράκι
- 2 φλ. baby σπανάκι
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 1/3 φλ. blue cheese
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και ανακάτεψε την κολοκύθα με μία κουταλιά λάδι και το αλατοπίπερο.
- Άπλωσέ την σε ένα ταψί και ψήσε για περίπου 40 λεπτά.
- Βάλε το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ και σε ένα τηγάνι ζέστανε δύο κουταλιές λάδι.
- Μόλις κάψει σοτάρισε το σκόρδο για ένα λεπτό και αφαίρεσε από τη φωτιά.
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Μόλις το σουρώσεις, ριξ’ το όπως είναι καυτό στο σπανάκι, ώστε να μαραθεί για λίγα λεπτά.
- Πρόσθεσε την ψημένη κολοκύθα, το σοταρισμένο σκόρδο με το λάδι του και το blue cheese, πρόσθεσε αλάτι και σέρβιρε όσο είναι ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ