Ζεστή σαλάτα με κριθαράκι, baby σπανάκι και αρωματικό λάδι σκόρδου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 1/2 φλ. κολοκύθα σε κύβους
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 1 φλ. κριθαράκι
- 2 φλ. baby σπανάκι
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 1/3 φλ. blue cheese
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και ανακάτεψε την κολοκύθα με μία κουταλιά λάδι και το αλατοπίπερο.
- Άπλωσέ την σε ένα ταψί και ψήσε για περίπου 40 λεπτά.
- Βάλε το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ και σε ένα τηγάνι ζέστανε δύο κουταλιές λάδι.
- Μόλις κάψει σοτάρισε το σκόρδο για ένα λεπτό και αφαίρεσε από τη φωτιά.
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Μόλις το σουρώσεις, ριξ’ το όπως είναι καυτό στο σπανάκι, ώστε να μαραθεί για λίγα λεπτά.
- Πρόσθεσε την ψημένη κολοκύθα, το σοταρισμένο σκόρδο με το λάδι του και το blue cheese, πρόσθεσε αλάτι και σέρβιρε όσο είναι ζεστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ