Πολυσαλάτα με αβοκάντο, σος γιαουρτιού και βραστά αυγά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 αυγά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 450 gr βρασμένα ρεβύθια
- 1/3 γλ. κολοκυθόσπορος
- 1/2 φλ. γιαούρτι
- 2 κ. σούπας ξύδι
- 2 κ. σούπας σχοινόπρασο
- 150 gr μαρούλι τριών ειδών
- 8 ραπανάκια
- 1 αβοκάντο
- 50 gr φύτρες φασολιών
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε μια κουταλιά λάδι και τσιγάρισε τα βρασμένα ρεβύθια με μπόλικο αλατοπίπερο.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι και τον κολοκυθόσπορο και τσιγάρισέ τον για τρία λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι με δύο κουταλιές νερό, το ξύδι, το υπόλοιπο λάδι και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και αλάτισε τη σος.
- Κόψε τα ραπανάκια και το αβοκάντο σε λεπτές φέτες και σε μια σαλατιέρα ανακάτεψέ με τα κομμένα μαρούλια, τις φύτρες και το μείγμα ρεβυθιών και κολοκυθόσπορου.
- Πρόσθεσε τα αυγά κομμένα, ράντισε τη σαλάτα με έξτρα ελαιόλαδο και περίχυσέ τη με τη σος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ