Λαχταριστή σαλάτα με βραστά αυγά

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Πολυσαλάτα με αβοκάντο, σος γιαουρτιού και βραστά αυγά

Συστατικά

  • 6 αυγά
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 450 gr βρασμένα ρεβύθια
  • 1/3 γλ. κολοκυθόσπορος
  • 1/2 φλ. γιαούρτι
  • 2 κ. σούπας ξύδι
  • 2 κ. σούπας σχοινόπρασο
  • 150 gr μαρούλι τριών ειδών
  • 8 ραπανάκια
  • 1 αβοκάντο
  • 50 gr φύτρες φασολιών
  • αλάτι, πιπέρι

 

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα τηγάνι ζέστανε μια κουταλιά λάδι και τσιγάρισε τα βρασμένα ρεβύθια με μπόλικο αλατοπίπερο.
  • Πρόσθεσε στο τηγάνι και τον κολοκυθόσπορο και τσιγάρισέ τον για τρία λεπτά.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι με δύο κουταλιές νερό, το ξύδι, το υπόλοιπο λάδι και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και αλάτισε τη σος.
  • Κόψε τα ραπανάκια και το αβοκάντο σε λεπτές φέτες και σε μια σαλατιέρα ανακάτεψέ με τα κομμένα μαρούλια, τις φύτρες και το μείγμα ρεβυθιών και κολοκυθόσπορου.
  • Πρόσθεσε τα αυγά κομμένα, ράντισε τη σαλάτα με έξτρα ελαιόλαδο και περίχυσέ τη με τη σος.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164