Απλή, εύκολη και πολύ γευστική. Ετοίμασε τις πατατούλες σου στην κατσαρόλα και περίχυσε με μια γεμάτη, νόστιμη και ελαφριά σος από γιαούρτι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. πατάτες
- 4 αυγά βρασμένα
- 200 γρ. ρεγκάτο καπνιστό τριμμένο
- 1 γιαούρτι 2%
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα)
- ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι, μπούκοβο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξέπλυνε καλά τις πατάτες και βράσε σε αλτισμένο νερό να μαλακώσουν. Παράλληλα βράσε και τα αυγά
- Κόψε τα αυγουλάκια και ανακάτεψε μαζί με τις πατάτες σε μια μεγάλη σαλατιέρα
- Βάλε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανάμειξε να γίνουν ένα
- Περίχυσε τις πατάτες σου και σέρβιρε
Tip
Μην τις βράσεις πολύ τις πατάτες. Είναι πιο ωραίας αν "στέκονται" λίγο στο δόντι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ