Πατατοσαλάτα με κάπαρη και ελιές

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

“Πλούσια” πατατοσαλάτα με ελληνικό άρωμα

Συστατικά

  • 1/2 kg πατάτες Κύπρου
  • 1 λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • 50 gr ελιές
  • 2 κ. σούπας κάπαρη
  • 1 ματσάκι φρέσκος κόλιανδρος
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό με τη φλούδα του για 25 λεπτά και μόλις κρυώσου ελαφρώς κόψε σε μεγάλα κομμάτια.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το χυμό λεμονιού, τέσσερις κουταλιές λάδι και αλατοπίπερο και ρίξε μέσα τις πατάτες,
  • Ζέστανε σε ένα τηγάνι μία κουταλιά λάδι και τσιγάρισε τις ελιές (χωρίς κουκούτσι) και την κάπαρη για δύο λεπτά.
  • Ψιλόκοψε τον κόλιανδρο και τα κρεμμυδάκια και τέλος ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί.

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164