Ετοίμασέ τη στο άψε σβήσε και πάρ’τη μαζί σου στη δουλειά. Είναι ιδανική ελαφρώς παγωμένη από το ψυγείο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μέτριες πατάτες (περίπου 750 γρ)
- 1 σέλερι ψιλοκομμένο
- ½ Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- ¼ του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 κ.γ ξίδι
- Αλάτι/πιπέρι
- 1 αυγό βρασμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε τις πατάτες και κόψε τις σε μικρά κυβάκια, αφήνοντας τη φλούδα τους. Σε μια κατσαρόλα βράσε τις πατάτες για 20-25 λεπτά. Στράγγιξε καλά
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη μαγιονέζα, το σέλερι, το πιπέρι, το κρεμμύδι, τη μουστάρσα, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι
- Πρόσθεσε τις πατάτες και το αυγό και ανακάτεψε ελαφρά να ανακατευτεί. Βάλε στο ψυγείο να δροσίσει για αρκετές ώρες
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ