Ετοίμασέ τη στο άψε σβήσε και πάρ’τη μαζί σου στη δουλειά. Είναι ιδανική ελαφρώς παγωμένη από το ψυγείο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μέτριες πατάτες (περίπου 750 γρ)
- 1 σέλερι ψιλοκομμένο
- ½ Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- ¼ του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 κ.σ μουστάρδα
- 1 κ.γ ξίδι
- Αλάτι/πιπέρι
- 1 αυγό βρασμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε τις πατάτες και κόψε τις σε μικρά κυβάκια, αφήνοντας τη φλούδα τους. Σε μια κατσαρόλα βράσε τις πατάτες για 20-25 λεπτά. Στράγγιξε καλά
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη μαγιονέζα, το σέλερι, το πιπέρι, το κρεμμύδι, τη μουστάρσα, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι
- Πρόσθεσε τις πατάτες και το αυγό και ανακάτεψε ελαφρά να ανακατευτεί. Βάλε στο ψυγείο να δροσίσει για αρκετές ώρες
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ