Πράσινη σαλάτα με αμύγδαλα και κατσικίσιο τυρί

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Βάλε τα ολόφρεσκα λαχανικα που σου αρέσουν περισσότερο και ετοίμασε μια λαχταριστή vinaigrette με μέλι, lime και ελαιόλαδο. Αγόρασε τα υλικά σου εδώ

Συστατικά

  • 6 φλιτζάνια διάφορα πράσινα λαχανικα – Σπανάκι, ρόκα, μαρούλι
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκα μυρωδικά – θυμάρι, βασιλικό, μαϊντανό – ψιλοκομμένα
  • Ξύσμα από 1 lime
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλο σε φέτες
  • 120 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • ΓΙΑ ΤΗ VINAIGRETTE Χυμό από 1 lime
  • 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ μέλι
  • Αλάτι και Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε όλα τα λαχανικά, τα μυρωδικά και τα αμύγδαλα σε ένα μεγάλο μπολ
  • Σε ένα πολυμίξερ χτύπησε τα υλικά της vinaigrette να γίνουν ένα σώμα
  • Ράντισε τη σαλάτα με τη vinaigrette και ανακάτεψε να πάει σε όλα τα λαχανικά
  • Μοίρασε σε τέσσετα πιάτα και σέρβιρε με κομμάτια από το κατσικίσιο τυρί

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164