Ψητά παντζάρια με φέτα

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Αρωματική σαλάτα με παντζάρια και θρυμματισμένη φέτα

Συστατικά

  • 4 μεγάλα παντζάρια
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κ. σούπας χυμός λεμόνι
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 100 gr φέτα
  • 2 κ. σούπας καρύδι
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Καθάρισε τα παντζάρια, άλειψέ τα με μια κουταλιά λάδι και αλατοπίπερο και ψήσε σε αντικολλητικό χαρτί για περίπου 35 λεπτά.
  • Κόψε τα παντζάρια σε μικρούς κύβους και ριξ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Θρυμμάτισε με τα χέρια τη φέτα και πασπάλισε τα παντζάρια.
  • Πρόσθεσε στο μπολ το υπόλοιπο λάδι, το χυμό λεμονιού και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και ανακάτεψε καλά.
  • Τρίψε στο μπλέντερ τα καρύδια, πρόσθεσε το τρίμμα στη σαλάτα και ανακάτεψε με τα υπόλοιπα υλικά.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164