Αρωματική σαλάτα με παντζάρια και θρυμματισμένη φέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα παντζάρια
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ. σούπας χυμός λεμόνι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 100 gr φέτα
- 2 κ. σούπας καρύδι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Καθάρισε τα παντζάρια, άλειψέ τα με μια κουταλιά λάδι και αλατοπίπερο και ψήσε σε αντικολλητικό χαρτί για περίπου 35 λεπτά.
- Κόψε τα παντζάρια σε μικρούς κύβους και ριξ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Θρυμμάτισε με τα χέρια τη φέτα και πασπάλισε τα παντζάρια.
- Πρόσθεσε στο μπολ το υπόλοιπο λάδι, το χυμό λεμονιού και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και ανακάτεψε καλά.
- Τρίψε στο μπλέντερ τα καρύδια, πρόσθεσε το τρίμμα στη σαλάτα και ανακάτεψε με τα υπόλοιπα υλικά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ