Αρωματική σαλάτα με παντζάρια και θρυμματισμένη φέτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα παντζάρια
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ. σούπας χυμός λεμόνι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 100 gr φέτα
- 2 κ. σούπας καρύδι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Καθάρισε τα παντζάρια, άλειψέ τα με μια κουταλιά λάδι και αλατοπίπερο και ψήσε σε αντικολλητικό χαρτί για περίπου 35 λεπτά.
- Κόψε τα παντζάρια σε μικρούς κύβους και ριξ’ τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Θρυμμάτισε με τα χέρια τη φέτα και πασπάλισε τα παντζάρια.
- Πρόσθεσε στο μπολ το υπόλοιπο λάδι, το χυμό λεμονιού και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και ανακάτεψε καλά.
- Τρίψε στο μπλέντερ τα καρύδια, πρόσθεσε το τρίμμα στη σαλάτα και ανακάτεψε με τα υπόλοιπα υλικά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ