To κόκκινο μαρουλάκι είναι ιδανικό για όσες έχουν κουραστεί από τις ίδες γεύσεις! Δοκίμασέ το σε μια δροσερή σαλάτα με γκρέιπρφουτ και καπνιστό σολομό.
150 Θερμίδες/Η μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μικρό κεφάλι ραντίτσιο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι ρόκα
- 1 γκρέιπφρουτ (κράτησε το μισό για τη σάρκα του & στίψε το άλλο μισό)
- 100γρ. καπνιστό σολομό σε λωρίδες
- 3-4 φυλλαράκια φρέσκια ρίγανη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε και τα λαχανικά σου σε μια σαλατιέρα και ανάμειξε καλά
- Καθάρισε το γκρέπφρουτ και με ένα μικρό μαχαιράκι αφαίρεσε την διάφανη μεμβράνη από τις φετούλες του. Στίψε το υπόλοιπο και κράτησε το χυμό του
- Κόψε το σολομό σε λωρίδες και πρόσθεσε στη σαλατιέρα. Ρίξε και τις φετούλες το γκρέιπφρουτ
- Βάλε σε ένα μπολάκι το ελαιόλαδο, το χυμό γκρέιπφρουτ και τη ρίγανη και ανακάτεψε. Αλατοπιπέρωσε
- Ράντισε τη σαλάτα σου και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ