Μια σαλάτα που θα γεμίσει τέλεια το πεντανόστιμο τυλιχτό fajita σου. Πικάντικη, νόστιμη και εύκολη, χωρίς πολλές θερμίδες και λιπαρά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¼ του φλιτζανιού χυμό lime
- 2 κ.σ ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ τσίλι σε σκόνη
- 400 γρ φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 1 μέτρια πράσινη πιπεριά
- 1 μέτρια γλυκιά κόκκινη πιπεριά
- 1 κ.γ ελαιόλαδο
- 1 κουτί (500 γρ περίπου) φασόλια γλυκά (μαύρα) στραγγισμένα
- 4 φλιτζάνια μαρούλι / λάχανο
- 1 μέτρια ντομάτα κομμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα που κλείνει, ανακάτεψε το χυμό lime, τον κόλιαντρο, το σκόρδο και το τσίλι και το κρέας.
- Κλείσε τη σακούλα, ανακάτεψε να αναμειχθούν τα υλικά και άσε στο ψυγείο για 10 λεπτά
- Εν τω μεταξύ σε αντικολλητικό τηγάνι, σόταρε το κρεμμύδι και την πιπεριά στο ελαιόλαδο να μαλακώσουν για 5 λεπτά
- Αφαίρεσε τις σοταρισμένες πιπεριές με το κρεμμύδι σε ζεστό μέρος και πρόσθεσε το μοσχάρι με την μαρινάδα του ψήνοντας για 5 λέπτά επίσης.
- Μέχρι το κρέας να παραμένει μαλακό και το μείγμα να πάρει βράση
- Πρόσθεσε τα φασόλια και τις πιπεριές σου και ζέστανε όλα τα υλικά
- Μοίρασε τα ωμά λαχανικά σου σου – λαχανο, μαρούλι και ντομάτα σε 4 μπολ. Σέρβιρε με το μοσχάρι και 1 κ.σ sour cream
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ