Σαλάτα καρπούζι με φέτα και δυόσμο

15 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Είναι ένας συνδυασμός αναπάντεχος, αλλά ταυτόχρονα κλασικός! Η φέτα λατρεύει το καρπούζι και το φρούτο βασιλιάς του καλοκαιριού αγαπά το παραδοσιακό τυρί. Γιατί λοιπόν να μην τα κάνεις… σαλάτα;

Συστατικά

  • 3 μεγάλες φέτες καρπούζι καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους (περίπου 2 κιλά)
  • 200γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
  • 10-15 ελιές Καλαμών χωρίς το κουκούτσι
  • ½ ματσάκι δυόσμο
  • Το χυμό από 1 με 2 lime
  • 1-2 κ.γ. ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ετοίμασε το καρπούζι και βάλε σε μεγάλη σαλατιέρα. Περίχυσε με το χυμό lime και άφησε στο ψυγείο.
  • Στο μεταξύ καθάρισε το δυόσμο κρατώντας μόνο τα φυλλαράκια. Καθάρισε και τις ελιές από το κουκούτσι.
  • Βάλε όλα τα υλικά στη σαλατιέρα σου και περίχυσε και με το ελαιόλαδο.
  • Ανακάτεψε απαλά να πάνε όλα τα υγρά παντού και άφησε στο ψυγείο να κρυώσει. Σέρβιρε τη σαλάτα παγωμένη.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164