Το πράσινο τσάι σε συνδυασμό με το χυμό λεμόνι ενισχύει την απορρήφηση των κατεχινών. Οι κατεχίνες με τη σειρά τους ενισχύουν το μεταβολισμό και προσφέρουν έτσι περισσότερες καύσεις. Αυτό σε συνδυασμό με τα πλούσια σε φυτικές ίνες λαχανικά κάνει τη σαλάτα σου μια “βόμβα” συστατικών που λατρεύουν τη γραμμή σου
200 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Dressing: 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1/2 κ.σ. κύμινο
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. λευκό ξύδι
- 1/4 κ.γ. πράσινο τσάι σε σκόνη (αναζήτησε στα γιαπωνέζικα προϊόντα)
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι ρόκα
- 1 φλιτζάνι σπανάκι
- 1/2 φλιτζάνι λόλα ρόσα
- 100 γρ. μυζήθρα ανάλατη σε κυβάκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τα λαχανικά σου και κόψε σε μια σαλατιέρα
- Ρίξε από πάνω τη μυζήθρα σε κυβάκια
- Βάλε σε ένα μπλέντερ το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το ξύδι. Πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά για το dressing και χτύπησε καλά. Αλατοπιπέρωσε
- Περίχυσε τη σαλάτα σου με το dressing και σέρβιρε
Tip
Μην δοκιμάσεις να κάνεις το dressing με φύλλα τσαγιού γιατί θα πικρίσει η σαλάτα σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ