Δροσερή σαλάτα ζυμαρικών με καλαμπόκι και αβοκάντο σε dressing γιαουρτιού με μυρωδικά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230 gr φαρφάλες
- 1 1/2 φλ. γιαούρτι
- 2 κ. σούπας ξύδι
- 2 κ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- χυμός από 1/2 λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 εσαλότ λιωμένο
- 4 μικρές ντομάτες στα τέσσερα
- 1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
- ψημένο καλαμπόκι από 2 ρόκες
- 16 μπαλάκια μοτσαρέλας
- φύλλα βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι με το ξύδι, το σχοινόπρασο, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο.
- Σούρωσε τις φαρφάλες και μόλις κρυώσουν ανακάτεψέ τες με τη σάλτσα γιαουρτιού.
- Πρόσθεσε το λάδι, το εσαλότ, τις ντομάτες, το αβοκάντο, το καλαμπόκι, τη μοτσαρέλα και τον βασιλικό και ανακάτεψε.
- Πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε όσο είναι κρύο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ