Τα κεράσια μόλις “σκάνε μύτη” στην αγορά και εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να τα απολαύσεις. Βάλε στο γκριλ για μερικά λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους και να καραμελώσουν και σέρβιρε με φρέσκα πράσινα λαχανικά και κάσιους.
Θερμίδες 210
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 μικρό μαρούλι σγουρό (λόλα)
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1/2 iceberg
- 200 γρ. κεράσια (περίπου 2 φλιτζάνια) χωρίς το κουκούτσι
- 1/2 φλιτζάνι κάσιους
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. Μπαλσάμικο
- Φρυγανισμένο ψωμί (προαιρετικά)
- Αλάτι, Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο σου στους 180oC. Στρώσε με λαδόκολλα ένα ταψάκι και άπλωσε τα κεράσια. Ψήσε στο γκριλ για 10 λεπτά περίπου
- Ράντισε με λίγο μπαλσάμικο, γυρίζοντας μια φορά να βγάλουν τα υγρά τους και άφησε 10 λεπτά ακόμη να καραμελώσουν
- Βάλε τα λαχανικά σου στη σαλατιέρα και αλάτισε ελαφρά. Πρόσθεσε από πάνω τα καραμελωμένα κεράσια, τα κάσιους και ράντισε με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο ξύδι
- Τέλος πρόσθεσε πιπέρι και σέρβιρε
Tip
Αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι με τα κουκούτσια, δοκίμασε να κόψεις τα κεράσια στη μέση. Έτσι θα βγει πιο εύκολα και γρήγορα...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ