Μια δροσερή σαλάτα με πολλή γεύση και θρεπτικά συστατικά. Μειώνουμε τις θερμίδες σε μια χορταστική σαλάτα που μπαίνει άνετα στο ταπεράκι σου για τη δουλειά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2/3 του φλιτζανιού νιφάδες αμυγδάλου
- 3 φλιτζάνια βρασμένο κοτόπουλο σε κομματάκια
- 3/4 του φλιτζανιού αποξηραμένα κράνμπερι
- 2 σέλερι ψιλοκομμένα
- 1 μικρό κρεμμυδάκι
- 3/4 του φλιτζανιού μαγιονέζα
- 1 κ.σ. θυμάρι, ρίγανη και δυόσμο ξερό
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο σου στους 200oC και καβούρδισε τα αμύγδαλα σε ένα ρηχό ταψάκι για 5-7 λεπτά
- Άφησε να κρυώσουν για περίπου 15 λεπτά
- Ανάμειξε το αμύγδαλο, με το κοτόπουλο, τα κράνμπερι και όλα τα υπόλοιπα υλικά και βάλε στο ψυγείο να κρυώσουν όλο το βράδυ
- Σέρβιρε παγωμένη με έξτρα μαρούλι αν θέλεις
Tip
Μην παραβράσεις το κοτόπουλο αν δεν θέλεις να διαλυθεί μέσα στη σαλάτα. Μπορείς εναλλακτικά να το ψήσεις σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ