Τα πιάτα ακολουθούν τις επιταγές της… μόδας! Και η μόδα στη διατροφή ορίζεται πάντα από την εποχή. Μήλα, σταφύλια και πράσινα λαχανικά σε μια δροσερή σαλάτα του φθινοπώρου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένα καρύδια
- 2 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε διαγώνια κομμάτια, +μερικά φυλλαράκια σέλερι για ντεκόρ
- 1 ξινόμηλο με τη φλούδα κομμένο σε ψιλές φέτες
- 1 φλιτζάνι ρώγες κόκκινο σταφύλι χωρίς κουκούτσια
- 1 κ.σ. λευκό ξύδι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε αντικολλητικό χαρτί άπλωσε τα καρύδια και ψήσε 4-6 λεπτά να ροδίσουν.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε το σέλερι, το μήλο, τα σταφύλια, το ξύδι και το λάδι. Αλατοπιπέρωσε και ανακάτεψε. Γαρνίρισε με φύλλα σέλερι.
Tip
Ράντισε γρήγορα τη σαλάτα σου με ελαιόλαδο και ξύδι για να μην μαυρίσουν τα μήλα...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ