Εκμεταλλεύσου τα κατακόκκινα παντζάρια και φτιάξε αυτήν την υπέροχη σαλάτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλα κεφαλάκια (γουλιά) από παντζάρι βρασμένα και καθαρισμένα
- 2 σφιχτά αυγά
- μισό φλιτζ. τριμμένη φέτα
- μισό φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
- 1 ραπανάκι
- λίγο δυόσμο (1 κ.σούπας) ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
- Για το dressing
- 1 κ.σούπας βαλσάμικο με σύκο
- 3 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ.γλυκού μέλι
- 1 κ.γλυκού λευκό ξύδι
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τα παντζάρια σε κυβάκια.
- Καθάρισε και κόψε το ραπανάκι σε λεπτές φετούλες
- Σε μια σαλατιέρα βάλε τη φέτα, το παντζάρι, τα καρύδια, το ραπανάκι και το δυόσμο και ανακάτεψε.
- Αλατοπιπέρωσε.
- Κόψε τα αυγά στα τέσσερα και τοποθέτησέ τα πάνω στη σαλάτα.
- Ετοίμασε το dressing ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά και περίχυσε τη σαλάτα.
- Πρόσθεσε λίγο έξτρα πιπέρι και δυόσμο αν θέλεις.
Tip
Μπορείς να βάλεις λίγο άνιθο αντί για δυόσμο στη σαλάτα σου! Ταιριάζει εξίσου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ