Εκμεταλλεύσου τα κατακόκκινα παντζάρια και φτιάξε αυτήν την υπέροχη σαλάτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλα κεφαλάκια (γουλιά) από παντζάρι βρασμένα και καθαρισμένα
- 2 σφιχτά αυγά
- μισό φλιτζ. τριμμένη φέτα
- μισό φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
- 1 ραπανάκι
- λίγο δυόσμο (1 κ.σούπας) ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
- Για το dressing
- 1 κ.σούπας βαλσάμικο με σύκο
- 3 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ.γλυκού μέλι
- 1 κ.γλυκού λευκό ξύδι
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τα παντζάρια σε κυβάκια.
- Καθάρισε και κόψε το ραπανάκι σε λεπτές φετούλες
- Σε μια σαλατιέρα βάλε τη φέτα, το παντζάρι, τα καρύδια, το ραπανάκι και το δυόσμο και ανακάτεψε.
- Αλατοπιπέρωσε.
- Κόψε τα αυγά στα τέσσερα και τοποθέτησέ τα πάνω στη σαλάτα.
- Ετοίμασε το dressing ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά και περίχυσε τη σαλάτα.
- Πρόσθεσε λίγο έξτρα πιπέρι και δυόσμο αν θέλεις.
Tip
Μπορείς να βάλεις λίγο άνιθο αντί για δυόσμο στη σαλάτα σου! Ταιριάζει εξίσου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ