Το ρόδι είναι ένα αρχοντικό υλικό και αυτή η σαλάτα-παραλλαγή του ταμπουλέ είναι ιδανική για ένα γεύμα γεμάτο φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και γεύση!
Κάνε κλικ εδώ για να αγοράσεις τα υλικά σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζ. πληγούρι
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 φλιτζ. βραστό νερό
- 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- μισό φλιτζ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- μισό φλιτζ. ψιλοκομμένο δυόσμο
- 1/3 φλιτζ. σταφίδα σουλτανίνα
- 1 φλιτζ. ρόδι
- 2 κ.σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μέτριο μπολ βάλε το πληγούρι με το αλάτι.
- Ρίξε το νερό και σκέπασε το μπολ με ένα πιάτο.
- Άφησέ το περίπου 30 λεπτά να μουλιάσει το πληγούρι και να απορροφήσει το νερό.
- Πρόσθεσε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, τις σταφίδες, το ρόδι, το λεμόνι, το λάδι και αλατοπίπερο και ανακάτεψε.
- Σέρβιρε με φύλλα μαρουλιού ή μέσα σε μπολάκια.
Tip
Για έξτρα γεύση πρόσθεσε ψιλοκομμένες φετούλες ραπανάκι ως ντεκόρ στη σαλάτα σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ