Το ρόδι είναι ένα αρχοντικό υλικό και αυτή η σαλάτα-παραλλαγή του ταμπουλέ είναι ιδανική για ένα γεύμα γεμάτο φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και γεύση!
Κάνε κλικ εδώ για να αγοράσεις τα υλικά σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζ. πληγούρι
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 φλιτζ. βραστό νερό
- 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- μισό φλιτζ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- μισό φλιτζ. ψιλοκομμένο δυόσμο
- 1/3 φλιτζ. σταφίδα σουλτανίνα
- 1 φλιτζ. ρόδι
- 2 κ.σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μέτριο μπολ βάλε το πληγούρι με το αλάτι.
- Ρίξε το νερό και σκέπασε το μπολ με ένα πιάτο.
- Άφησέ το περίπου 30 λεπτά να μουλιάσει το πληγούρι και να απορροφήσει το νερό.
- Πρόσθεσε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, τις σταφίδες, το ρόδι, το λεμόνι, το λάδι και αλατοπίπερο και ανακάτεψε.
- Σέρβιρε με φύλλα μαρουλιού ή μέσα σε μπολάκια.
Tip
Για έξτρα γεύση πρόσθεσε ψιλοκομμένες φετούλες ραπανάκι ως ντεκόρ στη σαλάτα σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ