Πράσινη σαλάτα με παντζάρια, σαγκουίνι και blue cheese
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 12 baby παντζάρια
- 4 μεσαία πορτοκάλια σαγκουίνι
- 1 ½ κ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας μουστάρδα
- 1 συσκευασία (150 gr) μεικτή πράσινη σαλάτα
- 60 gr blue cheese
- ¼ φλ. καρύδια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200℃.
- Καθάρισε καλά τα παντζάρια και τοποθέτησέ τα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, σχηματίζοντας ένα πουγκί.
- Ψήσε τα παντζάρια για 45 λεπτά και μόλις κρυώσουν, κόψε κάθε ένα σε τέσσερα κομμάτια.
- Τρίψε ένα πορτοκάλι, ώστε να πάρεις ένα κουταλάκι ξύσμα και καθάρισε και κόψε όλα τα πορτοκάλια.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξε τα κομμένα πορτοκάλια και πίεσε τα ελαφρώς ώστε να βγάλουν τους χυμούς τους.
- Πρόσθεσε στο μπολ την πράσινη σαλάτα, το βαλσαμικό, τη μουστάρδα, το λάδι, τα καρύδια και θρυμματισμένο το blue cheese και ανακάτεψε καλά.
- Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι, σύμφωνα με τα γούστα σου και πρόσθεσε τέλος τα ψητά παντζάρια.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ