Το καρπούζι στα κάρβουνα μελώνει και βγάζει όλα τα υγρά του. Μαζί με μια ιδιαίτερη σος γιαουρτιού και λαχταριστά ντοματίνια! Ιδανική συνταγή για το καλοκαίρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φέτες καρπούζι κομμένο σε κομμάτια
- 10 ντοματίνια κομμένα στα δύο
- 4 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- ½ φλιτζάνι γιαούρτι δτραγγιστό
- 5-6 φυλλαράκια μέντα
- 5-6 φυλλαράκια βασιλικό
- 5-6 φυλλαράκια δυόσμο
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άλειψε το καρπούζι με ελαιόλαδο και ψήσε στο μπάρμπεκιου ή σε τηγάνι για 2-3 λεπτά
- Ανακάτεψε σε ένα μπολ τη μισή ποσότητα ξίδι, τα ντοματίνια, το αλάτι, το πιπέρι και τα φρέσκα μυρωδικά σου
- Ρίξε το υπόλοιπο ξίδι με το αλατοπίπερο στο γιαούρτι
- Πρόσθεσε στο μπολ με τα ντοματίνια το καρπούζι και μερικές κουταλιές από το γιαούρτι με το ξίδι και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ