Αυτή η σαλάτα δεν έχει απλά ρόδι. Την περιχύνουμε με dressing από χυμό ροδιού και ελαιόλαδο. Τι σημαίνει αυτό; Εκτός από γεύση της δίνουμε “τόνους” αντιοξειδωτικών και βιταμινών.
240 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 ρόδι
- 2 ματσάκια ρόκα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε χοντρά κομμάτια
- 100 γρ. μυζήθρα μαλακιά άπαχη, ανάλατη σε κυβάκια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι
- Ρίγανη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε το ρόδι στη μέση και στύψε το μισό, σαν πορτοκάλι στο λεμονοστύφτη. Καθάρισε το άλλο μισό και κράτησε τα σποράκια.
- Καθάρισε τη ρόκα και βάλε σε μεγάλη σαλατιέρα. Μοίρασε από πάνω τη μυζήθρα σε κυβάκια, το κρεμμύδι και τα σποράκια του ροδιού.
- Βάλε σε ένα βαζάκι που κλείνει το χυμό ρόδι, το λάδι και το λεμόνι. Αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε και μια πρέζα ξηρή ρίγανη. Ανακίνησε καλά να ανακατευτούν.
- Περίχυσε τη σαλάτα σου με το dressing ροδιού και σέρβιρε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ