Τα σπαράγγια είναι ίσως το πιο gourmet λαχανικό! Κάτι σαν το χαβιάρι μεταξύ των θαλασσινών. Συνδύασέ τα με κομμάτια σολομού και πράσινα λαχανικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¾ του φλιτζανιού πράσινο κολοκυθάκι σε φέτες
- ¾ του φλιτζανιού αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
- ½ του φλιτζανιού κίτρινη πιπεριά
- 1/3 του φλιτζανιού λιαστές ντομάτες
- 1 κ.σ κάπαρη
- ½ φλιτζάνι ολόκληρα φύλλα κόλιαντρο
- ½ φλιτζάνι μαϊντανό
- 5 μεγάλα σπαράγγια κομμένα στην μέση (οριζόντια)
- 1 φιλέτο καπνιστό σολομό
- ¼ του φλιτζανιού χυμό λεμονιού
- 1 κ.γ μουστάρδα Dijon
- Aλάτι και πιπέρι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Ξίσμα από μισό λεμόνι
- ¾ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα κολοκυθάκια, τη κίτρινη πιπεριά και τις λιαστές ντομάτες
- Σε άλλο μπολ ανακάτεψε το ξίδι, τη μουστάρδα, τα κρεμμυδάκια, το κίσμα λεμονιού και αλατοπίπερο
- Συμπλήρωσε σιγά, σιγά το ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνεχώς
- Ράντισε με αυτό τα λαχανικά σου και ανακάτεψε καλά
- Κόψε το φιλέτο του σολομού σε μικρά κομμάτια και πρόσθεσε στη σαλάτα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ