Είναι πολύ νόστιμη και πικάντικη. Ό, τι πρέπει για να βγει απόγευμα μαζί με μπυρίτσα ή ουζάκι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 αυγά
- 2 μεγάλες γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
- 1 λουκάνικο τσορίθο
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 4 φύλλα μαρουλιού χοντροκομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα αυγά να βράσουν καλά και άφησέ τα να κρυώσουν
- Σε ένα τηγάνι βάλε νεράκι να βράσει για 10 λεπτά και πρόσθεσε τις ροδέλες της γλυκοπατάτας. Σβήσε τη φωτιά και άφησε τις πατάτες μέσα να μαλακώσουν
- Ζέστα ένα αντικολλητικό τηγάνι και πέρασε ελαφρά το τσορίθο μαζί με τις γλυκοπατάτες για μερικά λεπτά
- Αφαίρεσε πρώτα τις πατάτες και κράτα το λουκάνικο να βγάλει το κόκκινο λάδι του
- Βάλε και το λουκάνικο στο πιάτο και κράτησε το λάδι στο τηγάνι
- Πρόσθεσε εκεί το σκόρδο να αρωματιστεί, και συμπλήρωσε το χυμό λεμονιού
- Μοίρασε σε πιάτα στρώνοντας το μαρούλι, τις γλυκοπατάτες, τα λουκάνικα και τα αυγά κομμένα στα 4
- Συμπλήρωσε τα ντοματίνια, και περίχυσε με το dressing λεμονιού που ετοίμασες στο τηγάνι!
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ