Τα αυγά είναι πλούσια σε αμινοξέα που συμμετέχουν στο σχηματισμό του κολλαγόνου. Aυτό σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C από το πορτοκάλι ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου καθώς η βιταμίνη C βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και την αύξηση της ελαστικότητάς του. Όλα αυτά σε μια πεντανόστιμη σαλάτα που αγαπά φυσικά και τη γραμμή σου!
250 Θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια ρόκα
- 1 φλιτζάνι λόλα ρόσα
- 1 μικρό πορτοκάλι – Plus 2 κ.σ. χυμό από πορτοκάλι
- 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 αυγά βρασμένα σφιχτά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. χυμό λεμόνι
- 100 γρ. κρουτόν ολικής άλεσης
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε το πορτοκάλι και με έναν τρύφτη πάρε το ξύσμα
- Ανάμειξε τα λαχανικά σου με το πορτοκάλι σε φετούλες και το ξύσμα. Κράτησε 1 κ.σ. ξύσμα
- Πρόσθεσε και τα αυγά σε φετούλες πάνω από τα λαχανικά σου και αλατοπιπέρωσε
- Ανάμειξε το ελαιόλαδο με το χυμό πορτοκάλι και το χυμό λεμόνι και αλατοπιπέρωσε
- Ράντισε τη σαλάτα σου με το dressing και πασπάλισε με το ξύσμα που κράτησες
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ