Σαλάτα με βραστό αυγό και χυμό πορτοκάλι

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Τα αυγά είναι πλούσια σε αμινοξέα που συμμετέχουν στο σχηματισμό του κολλαγόνου. Aυτό σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C από το πορτοκάλι ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου καθώς η βιταμίνη C βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και την αύξηση της ελαστικότητάς του. Όλα αυτά σε μια πεντανόστιμη σαλάτα που αγαπά φυσικά και τη γραμμή σου! 
250 Θερμίδες

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια ρόκα
  • 1 φλιτζάνι λόλα ρόσα
  • 1 μικρό πορτοκάλι – Plus 2 κ.σ. χυμό από πορτοκάλι
  • 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 αυγά βρασμένα σφιχτά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 100 γρ. κρουτόν ολικής άλεσης
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε το πορτοκάλι και με έναν τρύφτη πάρε το ξύσμα
  • Ανάμειξε τα λαχανικά σου με το πορτοκάλι σε φετούλες και το ξύσμα. Κράτησε 1 κ.σ. ξύσμα
  • Πρόσθεσε και τα αυγά σε φετούλες πάνω από τα λαχανικά σου και αλατοπιπέρωσε
  • Ανάμειξε το ελαιόλαδο με το χυμό πορτοκάλι και το χυμό λεμόνι και αλατοπιπέρωσε
  • Ράντισε τη σαλάτα σου με το dressing και πασπάλισε με το ξύσμα που κράτησες

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164