Το μπέικον δεν είναι απαγορευτικό, ειδικά όταν προέρχεται από τη γαλοπούλα. Τώρα μπορείς να το απολαύσεις χωρίς ενοχές με τη συνοδεία των ζυμαρικών και των λαχανικών.
Θερμίδες: 248/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250γρ. ζυμαρικά
- 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένες
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 μέτριο κολοκύθι κομμένο σε κύβους
- 1 φλ. καλαμπόκι φρέσκο
- 2 φλ.τοματίνια
- 1/2 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1/4 φλ. βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις της συσκευασίας.
- Μαγείρεψε το μπέικον για 5 λεπτά ή μέχρι να γίνει τραγανό, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά.
- Αφαίρεσε το μπέικον με μια τρυπητή κουτάλα και κράτησε το λίπος που έχει αφήσει στο τηγάνι.
- Μέσα εκεί ρίξε το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρε για 2 λεπτά.
- Πρόσθεσε το κολοκυθάκι και μαγείρεψε για 3 λεπτά.
- Πρόσθεσε τα τοματίνια και το καλαμπόκι και και μαγείρεψε για 5 λεπτά.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και μαγίρεψε για 1 λεπτό.
- Αφαίρεσέ το από το μάτι και πρόσθεσε το 1/4 του τυριού, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι.
- Πασπάλισε με το υπόλοιπο τυρί.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ